פטריות טריות ממולאות בכל טוב, האורחים לא יפסיקו לאכול אותם!
כמות: 6 אורחים
מצרכים
24 פטריות שמפיניון גדולות, טריות
אופן ההכנה
1
מפרידים את רגליהן של חצי מהפטריות וחותכים אותן לחתיכות קטנות
2
מטגנים את שיני השום בשמן זית, עד להשחמה חלקית
3
מוסיפים את הפטריות, הצנוברים, המלח ו-1/3 כפית סוכר ומטגנים כ-3 דקות על אש בינונית
4
מוסיפים את היין, מגדילים את האש ומבשלים כמה דקות עד שהנוזלים מתאדים כמעט לחלוטין
5
מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה חוזרת
6
משתמשים בכף מחוררת, וממלאים כל אחת מן הפטריות בפטריות המרוסקות, ללא הנוזלים
7
מניחים את הפטריות במחבת קטנה ושופכים עליהן את הרוטב מן המחבת
8
מוסיפים למחבת שמנת כדי שהפטריות יהיו שרויות בה ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות
המתכון נכתב ב-15/01/2018
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה