בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
אגס ביין וניל וקינמון
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
½ יחידה יין אדום יבש , חצי בקבוק
½ יחידה מים , כמות כמו היין
½ כוס סוכר
2
יחידות מקלות וניל
2
יחידות מקלות קינמון
2
יחידות לימון , 2 פרוסות
1 כף
קטשופ , לא חובה
4
גבעולי נענע
6
יחידות אגס , קטנים קלופים
לפי הטעם גלידה , בטעם וניל או קינמון
2 כפות
קורנפלור
אופן ההכנה
1
מרתיחים בסיר המים, היין, הסוכר, הוניל, הקינמון, הלימון,
2
הקטשופ והנענע. מוסיפים האגסים ומבשלים על אש בינונית חצי שעה. מצננים כמה שעות. מוציאים האגסים. מחממים הרוטב ומסמיכים עם הקורנפלור. יוצקים מהרוטב לצלחות הגשה ומוסיפים אגס וגלידה.
המתכון נכתב ב-07/01/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך