דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

½ יחידה יין אדום יבש , חצי בקבוק
½ יחידה מים , כמות כמו היין
½ כוס סוכר
2 יחידות מקלות וניל
2 יחידות מקלות קינמון
2 יחידות לימון , 2 פרוסות
1 כף קטשופ , לא חובה
4 גבעולי נענע
6 יחידות אגס , קטנים קלופים
לפי הטעם גלידה , בטעם וניל או קינמון
2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה

1
מרתיחים בסיר המים, היין, הסוכר, הוניל, הקינמון, הלימון,
2
הקטשופ והנענע. מוסיפים האגסים ומבשלים על אש בינונית חצי שעה. מצננים כמה שעות. מוציאים האגסים. מחממים הרוטב ומסמיכים עם הקורנפלור. יוצקים מהרוטב לצלחות הגשה ומוסיפים אגס וגלידה.
המתכון נכתב ב-07/01/2006