3 תפוחי אדמה מבושלים כמעט עד ריכוך
חתיכת ג'ינג'ר טרי (בגודל זית)
כפית אגוז מוסקט (לטעם חזק יותר אפשר עד 2 כפיות, אבל זה ממש הרבה!)
2 שיני שום גדולות, כתושות
1
בשושנת אידוי מאדים את טבעות הגזר והגזעים של הברוקולי עד שהם כמעט רכים
2
מוסיפים את פרחי הכרובית והברוקולי וממשיכים לאדות עוד כחמש דקות
3
אפשר להרתיח בסיר עם מים במקום לאדות, אבל אח"כ לסנן ולנקז את כל עודפי המים
4
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות
5
בסיר מחממים את המרגרינה או החמאה ומזהיבים בה את הבצל והשום ביחד
6
מוסיפים את הג'ינג'ר קצוץ דק דק או כתוש
7
מוסיפים את הכורכום, הקינמון ואגוז המוסקט, מערבבים היטב
8
מוסיפים לסיר כל את הירקות ומקפיצים אותם שיקבלו ציפוי של הרוטב
9
מנמיכים אש ומבשלים בסיר מכוסה 6-8 דקות, מדי פעם מערבבים
10
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
11
מכבים את האש ומחכים קצת לפני שמגישים, הטעמים צריכים קצת זמן כדי להתמזג.