0.25 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
50 גרם חמאה (או מחמאה) מומסת
0.25 כוס שוקולד מריר מגורר
0.25 כוס שקדים מולבנים טחונים
1/3 כוס פולי קקאו קלויים ומרוסקים גס
מגש אפייה מכוסה ביריעת סיליקון
שקית זילוף עם ראש פרח בקוטר 4 מ"מ
מגש אפייה שאפשר להכניס למקפיא
2
שמים בקערה גדולה את מיץ התפוזים, החלבונים, אבקת הסוכר והחמאה המומסת. מקציפים במקצף ידני עד שמתקבלת תערובת חלקה.
3
מוסיפים את הקמח, הקקאו, והשוקולד ומערבבים היטב. מוסיפים לתערובת את השקדים וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4
מניחים כפות גדושות מהתערובת על מגש האפייה המרווחים של כ- 8 ס"מ זו מזו. משטחים כל כף בחלק התחתון של הכף, כך שיווצרו עיגולים בקוטר 5 ס"מ.
5
אופים במשך 10 דקות עד שהמרכז של כח עוגייה יבש. מוציאים מן התנור ומעבירים אותן אחת אחת למגש אפייה.
7
בעזרת כפפות לתנור צרים מהן קונוסים בצורה של קביע גלידה, מניחים את הקונוסים על משטח העבודה כשהצד של התפר פונה כלפי מטה, ונותנים להם להתקרר במשך 10 דקות. רצוי לא לאפות יותר מחמש עוגיות בו זמנית כדי שתוכלו ליצור את צורות הקונוס לפני שהבצק יתקרר.
8
ממיסם את השוקולד בקערה גדולה מעל סיר עם מים רותחים. ומקציפים את השמנת והסוכר במיקסר עד שמתקבל קצף רך.
9
לאחא המסת השוקולד מוסיפים את הברנדי ומערבבים היטב. יוצקים את השוקולד אל השמנת, ובמקצף ידני מערבבים הכל יחד עד שמתקבלת תערובת חלקה. מכניסים למקרר ל- 20 דקות.
10
מעבירים את תערובת השוקולד לשקית הזילוף, עם פיית הפרח, וממלאים כל קונוס עד 3/4 מקיבולתו. מפזרים מעל את פולי הקקאו ומניחים את הקונוסים המלאים במקרר למשך שעה לפחות. מגישים