2
מחממים את השמנת, החמאה והמים, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מצננים מעט ומקפיאים שעה.
4
ממיסים את השוקולד והחמאה מעל אמבט מים חמים (בן מארי), מסירים, מוסיפים את הקמח ואת החלמונים ומערבבים.
5
טורפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב אך לא נוקשה ומקפלים עם תערובת השוקולד.
6
משמנים בחמאה ארבעה כלי סופלה אישיים, מערבבים קמח עם קקאו ומפזרים בכלים, מנערים את המיותר (שומר על המאפה מהדבקות).
7
ממלאים את הכלים עד חצי גובהם בתערובת השוקולד, מניחים מעל כדור שוקולד ומכסים בתערובת שנותרה. אופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוהה (200 מעלות). מגישים מיד.