2
שמים בקערת המערבל את החמאה, אבקת סוכר וביצה ומערבלים היטב .מוסיפים גרירת לימון, תמצית וניל ואת הקמח, עד לספיגתו כך שמתקבל בצק הניתן לרידוד.
3
מרדדים את הבצק לעלה דק כ- 4 מ"מ ומעבירים לתבנית , באופן שיכסה תחתית ודפנות. מורידים את שולי הבצק המיותרים ומהדקים מעט. מחוררים בעדינות בעזרת מזלג את תחתית הבצק ומעבירים למקרר למנוחה של 1/2 שעה. אופים חצי אפיה בתנור שחומם מראש בטמפ' של 180 מעלות, למשך 10-15 דקות. מוציאים מהתנור.
5
ממיסים את השוקולד וחמאה מעל סיר עם מים או במיקרוגל תוך כדי הפסקות וערבוב עד שמתקבלת עיסה אחידה. מצננים מעט בטמפרטורת החדר.
6
מקציפים את הביצים עם הסוכר כ- 5 דקות במהירות גבוהה
7
ומערבבים בעזרת כף עץ או מטרפה לתוך עיסת השוקולד. מעבירים את התערובת אל הבצק האפוי למחצה ואופים 6-8 דקות .
8
מוציאים, מצננים, מקררים במקרר מספר שעות. לקישוט, ניתן לבזוק קקאו, דומדמניות או לצפות בגנאש שוקולד.