דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

פונדאנט שוקולד
של אופיר בן חנוך "לה ליונז"
המרכיבים:
6 ביצים (330 גרם)
230 גרם סוכר
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
120 גרם קמח

אופן ההכנה

1
מקציפים את הביצים עם הסוכר.
2
ממיסים את השוקולד, ובכלי נפרד ממיסים את החמאה. מחברים את השוקולד עם החמאה. מקפלים את השוקולד חמאה לקציפת הביצים, ומוסיפים את הקמח בהדרגה.
3
ממלאים תבניות אפיה אישיות (או כוסות קפה-עמידות לחום) ואופים בחום בינוני גבוה למשך 12 דקות. אם רוצים את העוגה יבשה יותר, ממישיכים באפיה מספר דקות נוספות.
המתכון נכתב ב-05/08/2007