3 כפות + כפית (50 מ"ל) סירופ סוכר
100 גרם שוקולד מריר בלגי 60% מוצקי קקאו
2/3 כוס (160 מ") שמנת מתוקה
2 כפות מחית נוגט (מחית אגוזים מסוכרים)
4 כפות אגוזי לוז שלמים, קלופים קלויים
1
טורפים את החלמונים תוך כדי הוספת הסירופ (מכינים סירופ ביחס 1:1 של מים וסוכר)
2
מחממים את השמנת וממיסים את השוקולד (לא להביא לרתיחה), מצננים מעט. מוסיפים את החלמונים בתנועות קיפול ובמנות קטנות להשוואת טמפרטורות.
3
יוצקים לתבנית אינגליש קייק ומקררים למשך לילה במקרר
4
מוציאים מהתבנית, פורסים באמצעות סכין חמה ומגישים עם סורבה פירות יער.