2
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מקפלים פנימה את האבקות היבשות. אופים בחום בינוני נמוך (140 מעלות), בין 40-60 דקות. עד שתחתיות המרנג מתייבשות.
4
מרתיחים את חלב הקוקוס עם האניס והסוכר. לאחר הרתיחה מסלקים את האניס, יוצקים את התערובת על השוקולד ומערבבים היטב עד להמסת השוקולד. מוסיפים את הרום אחרי מספר דקות.
5
שמים את הקרם על תחתית המרנג האפויה, מקררים למשך לילה וחותכים למנות.
7
מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף סמיך נוקשה ויציב מאוד. מעבירים לשקית זילוף, ומזלפים את המרנג מעל קרם השוקולד.
8
מומלץ להגיש בטמפ' של 15-12 מעלות