דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

4 דפי נייר פרגמנט 30 על 30
4 כפות גבינת מסקרפונה
4 פרוסות גבינת ברי של עיזים
פירורי גבינה כחולה דנית
2\1 כפית ג'ינג'ר מגורד
2\1 כפית קינמון
4\1 כפית ציפורן
4\1 כפית מוסקט
2 כפות סירופ מייפל
2 תפוחי עץ גרני סמית קלופים וחתוכים לקוביות

אופן ההכנה

1
מערבבים את הג'ינג'ר, הקינמון,הציפורן והמוסקט.
2
פורסים את ניירות הפרגמנט, מניחים את פרוסות גבינת הברי, מעליהן את המסקרפונה ואח"כ את פירורי הגבינה הכחולה.
3
מזליפים את סירופ המייפל, מפזרים מעל קמצוץ מתערובת ארבעת התבלינים ומניחים מעל את קוביות תפוחי העץ. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 5- 6 דקות.
המתכון נכתב ב-05/08/2007