2
1. יוצקים לתוך סיר ( 2-3 ליטר) את קצפת, הסוכר, הקורנפלור ומי הורדים. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה, ממשיכים לערבב דקה -דקות ומכבים את האש.
3
יוצקים לתוך תבניות האישיות. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך 45 דקות.
5
יוצקים לתוך סיר קטן את הסוכר, המים, מי הורדים וצבע המאכל. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. (בזהירות). לאחר מס' דקות מסירים מהאש. מגישים קר.
7
מפזרים במחבת את הבוטנים ושבבי הקוקוס, ומערבבים כל כמה שניות עד שהתערובת הופכת לזהובה.
9
הופכים את המלבי על צלחת. בוזקים את סירופ מעל המלבי.
10
מפזרים את תערובת הבוטנים ושבבי הקוקוס הקלויים.