בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סירות חצילים ממולאות בפטה
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
1
חציל קלוי
גבינת פטה במשקל החציל
לסלט:
1 כף
אורגנו קצוץ גס
1 כף
נענע קצוצה גס
2 כפות
פטרוזיליה קצוצה גס
2
פלפלים קלויים פרוסים
5-10 זיתי קלמטה מגולענים
שמן זית
מיץ לימון
קורט מלח גס
עלי פטרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה
1
חורצים את החציל לאורך ומוציאים את בשר החציל בעזרת כף.
2
מערבבים את בשר החציל עם גבינת הפטה ביחס של 1:1 וממלאים את החציל בתערובת.
3
הסלט:
4
מערבבים את האורגנו, הנענע, הפטרוזיליה, הפלפלים הקלויים וזיתי הקלמטה, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח גס. מניחים את הסלט מעל החציל ומגישים.
המתכון נכתב ב-05/08/2007
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך