דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 חציל קלוי
גבינת פטה במשקל החציל
לסלט:
1 כף אורגנו קצוץ גס
1 כף נענע קצוצה גס
2 כפות פטרוזיליה קצוצה גס
2 פלפלים קלויים פרוסים
5-10 זיתי קלמטה מגולענים
שמן זית
מיץ לימון
קורט מלח גס
עלי פטרוזיליה לקישוט

אופן ההכנה

1
חורצים את החציל לאורך ומוציאים את בשר החציל בעזרת כף.
2
מערבבים את בשר החציל עם גבינת הפטה ביחס של 1:1 וממלאים את החציל בתערובת.
3
הסלט:
4
מערבבים את האורגנו, הנענע, הפטרוזיליה, הפלפלים הקלויים וזיתי הקלמטה, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח גס. מניחים את הסלט מעל החציל ומגישים.
המתכון נכתב ב-05/08/2007