בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פרגיות צליות בסילאן תמרים וצ'ילי מתוק
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
500
גרם פרגיות
לרוטב:
1/3
כוס סויה
2 כפות
מייפל
1 כפית
סוכר חום
4 כפות
רוטב צילי מתוק
1 כף
דבש סילאן
1 כפית
ממרח תמרים
בטטה אפויה לתוספת
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת עם מעט שמן, צולים את הפרגיות משני הצדדים. מעבירים לקערה נפרדת.
2
לאותה מחבת יוצקים את הרוטב ומצמצמים כמה שניות, מוסיפים את הפרגיות ומקפיצים עם הרוטב.
3
מגישים לצד בטטה אפויה בתנור עם עלה רוזמרין.
המתכון נכתב ב-05/08/2007
תגיות:
עופות (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך