דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

500 גרם פרגיות
לרוטב:
1/3 כוס סויה
2 כפות מייפל
1 כפית סוכר חום
4 כפות רוטב צילי מתוק
1 כף דבש סילאן
1 כפית ממרח תמרים
בטטה אפויה לתוספת

אופן ההכנה

1
מחממים מחבת עם מעט שמן, צולים את הפרגיות משני הצדדים. מעבירים לקערה נפרדת.
2
לאותה מחבת יוצקים את הרוטב ומצמצמים כמה שניות, מוסיפים את הפרגיות ומקפיצים עם הרוטב.
3
מגישים לצד בטטה אפויה בתנור עם עלה רוזמרין.
המתכון נכתב ב-05/08/2007