דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 כוס (250 גרם) סירופ
250 גרם אבוקדו
3 כפות מיץ לימון מסונן

אופן ההכנה

1
מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון וערבלו עד ליצירת מחית אחידה.
2
מכניסים להקפאה של שעה ויותר בפריזר.
3
טורפים בעזרת מזלג בעדינות את העיסה הנוקשה למחצה, כאילו אתם טורפים חביתה, אבל קצת יותר לאט. פני הסורבה יחווירו. זה בדיוק מה שאנחנו רוצים. ככה ייכלאו בתוך העיסה בועיות אויר לרוב. טורפים כך כדקה, מכסים ומחזירים למקפיא. בעזרת מערבל מוט ניתן לכלוא את בועות האויר. (אם הסורבה קפא יותר מדי ניתן לשפוך מעט מים רותחים על הסורבה ואז לבצע את הפעולה).
4
בדרך כלל, אם משתמשים בקערה נמוכה ורחבה, בתוך שלוש שעות העסק קפוא למהדרין ומוכן לאכילה.
המתכון נכתב ב-05/08/2007