דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

0.5 ק"ג מלון חתוך לקוביות
1.5 1 כוסות (300 גרם) סוכר לבן
0.5 כוס מים
2 כפות מיץ לימון
למרק שקדים:
400 גרם שקדים מולבנים
300 גרם סוכר לבן
800 מ"ל מים מינרלים
2 כפיות תמצית שקדים

אופן ההכנה

1
טוחנים את כל מרכיבי הסורבה יחד במעבד מזון ומעבירים למכונת גלידה, או מרסקים באופן ידני.
2
מבשלים את כל מרכיבי המרק על סף רתיחה כ- 20 דקות. מצננים.
3
הרכבת המנה:
4
בצלחת עמוקה יוצקרים מעט מהמרק שקדים. במרכז הצלחת מוסיפים כדור מהסורבה מלון מעשירים בנענע קצוצה ובשקדים קלויים.
המתכון נכתב ב-05/08/2007