4
ממיסים את הג'לטין בתוך המים הרותחים. במידה והג'לטין לא נמס כולו - שמים את הכוס במיקרוגל למשך 30 - 45 שניות, ואז מערבבים פעם נוספת - עד להמסה מלאה של הג'לטין. מקציפים את השמנת המתוקה, ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה. מקציפים היטב - עד קבלת קצוות חזקים - אך לא יותר מכך. מקפלים את הגבינה, התמצית (וגרידת הלימון - אם רוצים) יחד עם הג'לטין לתוך הקצפת . מקפלים עד קבלת בלילה אחידה. מאחסנים במקרר למשך לילה. למחרת - מורחים את מלית האוכמניות. ניתן לצפות בפירות העונה + ג'לי אינסטנט מתאים.