דרגת קושי
4 / 5

מצרכים

2 חזה עוף במשקל 200 גר' כל אחד חתוך לרצועות
שמן זית לטיגון
4 כפות יין לבן מוסקט קנלי
1 כפית חומץ בלסמי
קורט מלח גרוס גס
1 שן שום פרוס דק
צ'ילי גרוס
בצל ירוק קצוץ
חופן אגוזי מלך
חופן אגוזי פקאן
½ קילו ליצ'י מקולף ומגולען
4 כפות ברנדי
להגשה:
אורז מבושל, זעפרן, טימין, קוביות עגבניה

אופן ההכנה

1
במחבת ווק עם שמן זית חם מטגנים את רצועות העוף. כשהעוף מלבין מערבבים ומוסיפים את הבצל הירוק, השום וצ'ילי גרוס. מטגנים מספר דקות ומוסיפים מלח לפי הטעם ואגוזים. יוצקים את הקנלי, החומץ הבלסמי והברנדי. ממשיכים לבשל מספר דקות. כשכמעט מוכן מוסיפים את הליצ'י. מגישים עם אורז בזעפרן, טימין וקוביות עגבניה.
המתכון נכתב ב-05/08/2007