2
מערבבים היטב יחד את כל מצרכי המילוי לקבלת תערובת אחידה ומניחים ל- 15 דקות לפחות.
4
מערבבים היטב את כל מצרכי הבצק יחד, את המים והקמח מוסיפים לסירוגין. לשים ביד עד לקבלת בצק מוצק וקשה. נותנים לבצק לנוח 20 דקות. מחלקים את הבצק ל- 10 מנות, כל חתיכה מקמחים, לשים שוב ויוצרים כדור. מקמחים משטח עבודה, מקמחים את הכדורים ומרדדים במערוך כל כדור לכל הכיוונים באופן שווה לגודל של לצלחת גדולה. מסובבים בעדינות בידיים לפתיחה נוספת של הבצק, בתנועות סיבוביות (כמו בצק פיצה) ומותחים בזהירות את הקצוות עד לקבלת בצק דק כמו נייר.
5
מקפלים למרכז משני הצדדים את הבצק , חותכים מסביב ליצירת מלבן. מטפטפים מספר טיפות שמן ומקפלים למרכז את שני הצדדים הנותרים. יוצרים מעין קציצה מתערובת הגבינות, כשתי כפות הכמות, ומניחים במרכז הבצק. סוגרים את קצוות הבצק למרכז ליצירת מעויין. מברישים מעל בשמן, מניחים בתבנית אפייה משומנת ואופים בתנור בחום גבוה 30 דקות לקבלת צבע זהוב.