1
מקציפים היטב את השמנת עם אבקת הסוכר. מפוררים את גבינת האורדה בקערה ומקפלים עם הקצפת עד קבלת תערובת אחידה. מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים כשעתיים במקרר.
2
מפזרים את הענבים במחבת חמה, מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד להמסה.
3
מוסיפים חצי מכמות החמאה, יוצקים מעל את הגראפה, משלהבים ומכבים את האש. מוסיפים את החמאה שנותרה ומערבבים עד שהחמאה נמסה והרוטב מסמיך.
4
מניחים ענבים (יחד עם הרוטב שנוצר) בצלחות אישיות, ןמעל כדור מתערובת האורדה. מקשטים באבקת סוכר ובעלי נענע או מנטה. מגישים מיד.