2
מטגנים את הבצל בשמן זית 2-3 דקות. מוסיפים את בשר השייטל ובשר הכבש וממשיכים לטגן כ- 5 דקות תוך כדי פירור הבשר כדי שלא ייווצרו גושים. מוסיפים את הפיסטוקים, האגוזים ומתבלים בפלפל שחור, קינמון, פלפל אנגלי ופפריקה. ממשיכים לטגן 1-2 דקות, מסירים מן האש ומצננים מעט.
4
מערבבים את פירה תפוחי האדמה יחד עם בשר השייטל, מלח, קינמון, פלפל אנגלי טחון ופלפל שחור. מוסיפים את הבורגול ולשים היטב יחד לקבלת בצק. מוסיפים את הסולת ע"פ הצורך להסמכה עד לקבלת בצק גמיש ואחיד. מוסיפים את הבצל ומערבבים שוב. בתבנית אפייה משטחים מחצית מכמות הבצק בעובי של כ- 1 ס"מ. מעל מסדרים את המילוי וסוגרים ביתרת הבצק, מהדקים מעט אך לא ללחוץ יותר מדי. מסמנים מנות אישיות, מברישים במעט שמן זית ומניחים שקד במרכז כל מנה אישית. אופים בתנור כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ומגישים.