2
שמים את החמאה, השמן והשמנת במעבד מזון ומעבדים קצת. מוסיפים את המלח, החלמון והגבינה ומעבדים שוב. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והסוכר ומעבדים עד שנוצר גוש בצק. עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כשעתיים.
4
מחממים את התנור לחום גבוה מאוד (250 מעלות) ומשמנים תבנית. מסדרים בתבנית את החצילים והעגבניות, מברישים בשמן זית, מפזרים מלח, פלפל ועלי טימין וקולים בתנור עד שהירקות מקבלים צבע. הופכים וקולים עוד מספר דקות, מוציאים מהתנור ומצננים. מנמיכים את חום התנור לבינוני (180 מעלות).
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 3 מ"מ. מניחים לבצק המרודד לנוח דקה או שתיים וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 10 ס"מ. מניחים על כל עיגול פרוסת חציל ועגבניה וגבינת פטה מפוררת ועלי טימין ומהדקים. מורחים בביצה ומפזרים מלמעלה שומשום או גרגרי שומר. מניחים בתבנית ואופים כ-20 דקות, עד שהמאפים מזהיבים.