דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

600 גר' גבינת קשקבל
500 גר' בצק עלים
½ ליטר שמנת מתוקה
10 ביצים
50 מל' שמן זית
100 גר' זיתים שחורים מגולענים
לקישוט :
עלי נענע טריים

אופן ההכנה

1
טורפים היטב יחד את הביצים עם השמנת. מניחים עלה בצק בבסיס תבנית האפייה ומשאירים שוליים. יוצקים מעל את בלילת הביצים. מעל מפזרים את הקשקבל.
2
סוגרים בעלה בצק נוסף לאחר שחורצים בו פסים. אופים בחום 180 מעלות כ- 30 דקות.
3
טוחנים את הזיתים בשמן הזית, יוצקים מסביב למנה, מקשטים בעלי נענע טריים ומגישים.
המתכון נכתב ב-05/08/2007