דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

0.5 בצל
1 פלפל
5 שיני שום
רסק עגבניות
שמן קנולה
500 גרם פסטה
1 עגבניה

אופן ההכנה

1
הפסטה
2
1. לחמם מים בסיר ולהוסיף 2 כפות שמן קנולה לסיר .
3
2. אחרי שהמים רותחים , הוסיפו את הפסטה אל תוך הסיר .
4
3 . המתינו בין 10 דק' ל-20דק' עד שהפסטה תהיה רכה ומוכנה .
5
הרוטב
6
1. חותכים את בצל לחתיכות קטנות וזעירות .
7
2. לוקחים את הפלפל וגם אותו חותכים לחתיכות קטנות וזעירות .
8
3 . לוקחים מחבת, שמים את חתיכות הפלפל והבצל ומוסיפים 5 שיני שום .
9
4. מפזרים על המחבת 2 כפות שמן קנולה ושמים על האש .
10
5.נותנים לבצל להזהיב וגם לפלפל להתרכך ולשום להינמס בסוף שזה קורה הוסיפו רסק עגבניות לפי גודל המחבת .
11
6. תערבבו היטב ותוסיפו 2 כוסות מים למחבת .
12
7. תערבבו היטב היטב שחתיכות הבצל והפלפל לא יישרפו .
13
* אם בא לכם תיקחו את העגבניה והפלפל ותחתכו חתיכות גסות ותוסיפו לרוטב , זה נותן טעם יותר טוב .
14
8. תתנו לו להתבשל במשך 15 עד 20 דק' והרוטב מוכן .
המתכון נכתב ב-31/10/2007