דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

300 גרם קונכיות פסטה קטנות4 פלפלים  5 בצלים ירוקים 10 זיתים שחורים , מגולענים וקצוצים
150 גרם גבינת פטה
לרוטב:2 כפות חומץ בן יין  1 כף מיץ לימון 1/2 כוס שמן זית 4 שיני שום , כתושות1 כפית אורגנו יבשמלח , פלפל

אופן ההכנה

1
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, שוטפים במים קרים ומעבירים לקערה.
2
2. חוצים את הפלפלים, מסלקים את הגרעינים ואת הגידים הלבנים. וחתכים לקוביות קטנות. פורסים את הבצל לפרוסות - החלק הלבן בנפרד מהירוק. מערבבים בקערה את הפלפלים, החלק הלבן של הבצל, הזיתים ומרכיבי הרוטב, מוסיפים לפסטה ומערבבים היטב.
3
3. מעבירים לקערת הגשה, מגררים מלמעלה את גבינת הפטה ומפזרים את החלק הירוק של הבצל. מטפטפים מעט שמן זית ומגישים.
המתכון נכתב ב-01/11/2007