דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

חומרים (4 מנות)500 גרם פסטה קצרהקופסת טונה משומרת קטנה20 עלי ריחן מיץ מלימון אחד2 עגבניות קלופות, מגורענות וחתוכות קטן2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת

אופן ההכנה

1
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2
2. בינתיים מכינים את הרוטב: חותכים את עלי הריחן לרצועות, מפוררים את הטונה - עם השמן - ומערבבים עם קוביות העגבניות.
3
כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה, יוצקים מעליה את הרוטב, מערבבים היטב ומוסיפים פרמזן ממעל.
המתכון נכתב ב-01/11/2007