בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פסטה עם טונה, ריחן ולימון
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
חומרים (4 מנות)500 גרם פסטה קצרהקופסת טונה משומרת קטנה20 עלי ריחן מיץ מלימון אחד2 עגבניות קלופות, מגורענות וחתוכות קטן2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
אופן ההכנה
1
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2
2. בינתיים מכינים את הרוטב: חותכים את עלי הריחן לרצועות, מפוררים את הטונה - עם השמן - ומערבבים עם קוביות העגבניות.
3
כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה, יוצקים מעליה את הרוטב, מערבבים היטב ומוסיפים פרמזן ממעל.
המתכון נכתב ב-01/11/2007
תגיות:
פסטות (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך