דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

0.5 מיכל (125 גרם) שמנת מתוקה
קמצוץ מלח
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
25 גרם חמאה
קליפה מגוררת מ- 1/2 תפוז
1.5 1 כוסות (150 גרם) תערובת אגוזים ושקדים קלויים
אבקת קקאו (לא חובה)

אופן ההכנה

1
מחממים שמנת ומלח בסיר לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד ומערבבים להמסה. מוסיפים חמאה וקליפת תפוז, אגוזים ושקדים ומערבבים.
2
מניחים יריעת רדיד אלומיניום על משטח עבודה ועליה יריעת ניילון נצמד. יוצקים את התערובת על הניילון הנצמד, סוגרים ומהדקים משני הצדדים לקבלת צורת נקניק. מעבירים למקרר לשעה ושומרים במקרר עד ההגשה.
3
מגלגלים בקקאו (לא חובה). לפני ההגשה פורסים בסכין חד.
המתכון נכתב ב-08/11/2007