דרגת קושי
4 / 5

מצרכים

4 דגים100 גר' חמאה/שמן זית2 כוסות קוקוס טחון1 קפ' חלב קוקוספלפל שחור גרוסכוס יין לבן יבשחצי כוס פרנועלי בזילקום לקישוט.

אופן ההכנה

1
1.מתבלים את הדגים במלח , פלפל , שמן זית , פרנו ויין לבן.עוטפים את הדג בנייר כסף.2.מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 200 מע' למשך 18-20 דקות.3.להכנת הרוטב מבשלים את חלב הקוקוס עם הקוקוס הטחון כ - 10 דקות, מתבלים במלח , פלפל , פרנו ויין לבן, .  מבשלים במשך 10 דקות ומגישים מעל הדג.4. מקשטים עם עלי בזילקום.
המתכון נכתב ב-08/11/2007