1
שמים במעבד מזון קמח, חמאה ומלח ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים חלב וביצה. מעבדים למספר שניות לקבלת כדור בצק ועוטפים בניילון נצמד, מקררים לשעה.
2
מרדדים את הבצק לעלה, מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות.
3
דוקרים בעזרת מזלג את הבצק ואופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות.
5
קולים את החצילים על גריל או בתנור עד רכות, קולפים ומניחים את בשר החציל במסננת לצורך ניקוז נוזלים כחצי שעה.
6
מוסיפים לבשר החציל שמנת, ביצים, שום, קמח, עלי רוזמרין ופלפל שחור.
7
מפוררים את הפטה ומערבבים לתוך המלית, טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך.
8
יוצקים את המלית על הקלתית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות או עד התייצבות המאפה.