דרגת קושי
4 / 5

מצרכים

חומרים ל 4 מנות:
4 נתחי חזה עוף נקיים מעצמות ועור (לבקש מהקצב)
250 ג' פירורי חלה מתוקה
תרסיס שמן קנולה של PAM
מלח פלפל לפי הטעם
26 עגבניות שרי
50 ג' ריחן קצוץ

אופן ההכנה

1
1. מפוררים חלה באמצעות פומפייה .
2
2. מתבלים חזה עוף עם מלח ופלפל ומרססים עם תרסיס שמן קנולה של PAM מכל הצדדים.
3
3. מניחים את העוף על פרורי החלה ולוחצים מעט.
4
4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, מניחים את חזה העוף בתבנית אפיה ומרססים שוב את העוף עם תרסיס שמן קנולה של PAM.
5
5. מכניסים את העוף לתנור שחומם מראש לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 16 דקות או עד שפרורי החלה הופכים פריכים וזהובים.
6
6. מכינים את עגבניות השרי חוצים את העגבניות ומתבלים עם מלח פלפל לפי הטעם, מוסיפים ריחן מרססים בתרסיס שמן קנולה של PAM ומערבבים .
7
7. מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 10 דקות.
8
8. הגשה: מניחים את העגבניות ועליהן את העוף הצלוי
המתכון נכתב ב-12/11/2007