דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

1 ק"ג בטטות
גרידה מתפוז אחד
125 מ"ל דבש דבורים מפרחי הדרים
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות חרדל גרגירים
1 כף ג´ינג´ר מגורר
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

1
קולפים את הבטטות וחותכים
2
מניחים בתבנית אפיה (בשכבה אחת)
3
מערבבים את שאר החומרים ושופכים מעל הבטטות
4
אופים ב180 מעלות כשעה, (מכוסה ברדיד אלומניום)
5
אחרי שעה מורידים את דיד האומניום וממשיכים לאפות עד שהבטטות רכות.
6
כדאי להפוך את הבטטות במהלך האפיה
המתכון נכתב ב-07/01/2006