מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מחממים כף שמן שומשום במחבת גדולה או ווק ומטגנים את הג'ינג'ר במשך כדקה על אש גבוהה. מוסיפים את הירקות (מלבד הבצל הירוק) ומטגנים כ- 4 דקות. מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחסון.
2
מחממים שוב את המחבת עם כף שמן שומשום ומטגנים את נתחי העוף במשך כ- 3 דקות או עד שיזהיבו. מוסיפים את האטריות וממשיכים לטגן כ 2 דקות. מוסיפים את הירקות והסויה, וממשיכים לבשל על אש גבוהה כשתי דקות נוספות. מתקנים את התיבול לפי הטעם.