חומרים לתבנית בקוטר 26 ס"מ:
1 חבילה (500 גרם) עלי סיגרים מופשרים
250 גרם גבינת קשקבל מגוררת
300 גרם גבינה בולגרים חתוכה לקוביות
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
1
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
2. מכינים את המלית: מערבבים קוטג', פטה, תרד, ביצים, קשקבל, מלח פלפל.
3
3. מרכיבים את השבלולים: פורשים עלה סיגר על משטח העבודה.
4
מורחים על כל אחד כף או שתיים מן המלית. מגלגלים לרולדה ומלפפים אותה לשבלול. ממשיכים כך עם כל העלים.
5
4. מניחים את השבלולים בצפיפות בתבנית כמו בעוגת שושנים. מניחים במרכזכל שבלול קובייה של גבינה בולגרים, ואם נשארות עוד קוביות מפזרים מעל.
6
5. מכינים את הבלילה ואופים: מערבבים יוגורט ושמנת, מתבלים במלח פפריקה ואגוז מוסקט.
7
6. יוצקים את הבלילה על השבלולים, מפזרים פרמזן ואופים כ-40 דקות או עד שפני המאפה מזהיבים.