בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פשטידת קישואים פטריות וגבינה
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
5
בצלים גדולים
4
קישואים גדולים
2
קופסאות פיטריות חתוכות משומרות
1
גביע קוטג'
1
כוס גבינה צהובה מגורדת
2
ביצים
2 כפות
קמח
פלפל מלח ואבקת מרק עוף לפי הטעם
אופן ההכנה
1
1. חותכים דק את הבצלים, מטגנים עם הפיטריות
2
ומוסיפים את התבלינים.
3
2. מקלפים ומגרדים את הקישואים, סוחטיםמהם את הנוזלים.
4
3. מערבבים את הפטריות הקישואים וכל שאר החומרים ביחד, שמים בתבנית בינונית ואופים בחום של 200 מעלות.
המתכון נכתב ב-23/11/2007
תגיות:
פשטידות, פאי וקישים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך