דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

5 בצלים גדולים
4 קישואים גדולים
2 קופסאות פיטריות חתוכות משומרות
1 גביע קוטג'
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
2 כפות קמח
פלפל מלח ואבקת מרק עוף לפי הטעם

אופן ההכנה

1
1. חותכים דק את הבצלים, מטגנים עם הפיטריות
2
ומוסיפים את התבלינים.
3
2. מקלפים ומגרדים את הקישואים, סוחטיםמהם את הנוזלים.
4
3. מערבבים את הפטריות הקישואים וכל שאר החומרים ביחד, שמים בתבנית בינונית ואופים בחום של 200 מעלות.
המתכון נכתב ב-23/11/2007