דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

קילו בטטות צעירות וקטנות
שתי כפות שמן אגוזים או שומשום או זית
שתי כפות חומץ בלסמי
שתי כפות רוטב סויה
שתי כפות מייפל
כפית גרגירי שומר או אניס
כף שורש ג´ינג´ר קלוף מגורר

אופן ההכנה

1
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. מערבבים בקערה את החומץ, הסויה, המייפל וגרגירי השומר והג"ינג"ר ומעמידים בצד. מקלפים את הבטטות, וחותכים לקוביות. מניחים על תבנית, מטפטפים את השמן, מכניסים לתנור ואופים עד שקוביות הבטטה מתרככות ומשחימות. מוסיפים את תערובת המייפל שבקערה, מערבבים ואופים עד שכמעט כל הרוטב נספג בבטטות. מגישים מיד.
המתכון נכתב ב-07/01/2006