1
מכניסים את קופסת האפרסקים הסגורה להקפאה בפריזר למשך לילה לפחות
2
למחרת משקיעים את הקופסה (עדיין סגורה) בקערה עם מים רותחים למשך דקה
3
מוציאים מהמים, פותחים את הקופסה בעזרת פותחן קופסאות
4
שופכים את הנוזלים שהופשרו לתוך קערת מעבד מזון
5
מוציאים את התכולה לקרש חיתוך וקוצצים קצת את הגוש הקפוא
6
מעבירים גם כן למעבד המזון
7
מוסיפים פנימה את המוצרים הנוספים, ומעבדים עד לקבלת מחית חלקה.
9
מכניסים למקפיא בטבעת ג'ל יפה, או בתבניות אישיות, או אפילו בתבנית חד פעמית מאורכת מרופדת בניילון נצמד. להגשה - הופכים את התבנית על מגש מאורך ופורסים ממנה פרוסות אישיות.