1
בקערה שמים כוס אחת של רסק התפוחים
2
מוסיפים לקערה את הג'לטין תוך ערבוב, ומניחים בצד עד שהג'לטין יימס (כמה דקות)
3
לסיר בינוני מכניסים את כל כמות הסוכר
4
מוסיפים לסיר את שאר רסק התפוחים ומערבבים
5
מוסיפים גם את רסק התפוחים והג'לטין
6
מחממים על להבה בינונית תוך ערבוב מתמיד עד שמגיע לרתיחה
7
מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות
8
כחמש דקות לפני הסיום מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים, ממשיכים לבשל עוד 5 דקות
9
מסירים מהאש, מכניסים פנימה את שברי האגוזים ותמצית הוניל, מערבבים היטב
10
משמנים תבנית מרובעת או מלבנית במעט חמאה (אפשר חד פעמית מלבנית של בערך 20 על 30 ס"מ, או משהו דומה)
11
מעבירים את התערובת לתבנית, מכסים בפלסטיק נצמד ומשהים לקירור של כמה שעות, אפשר בטמפרטורת החדר ואפשר במקרר.
12
כשנקרש, חותכים בסכין חדה לריבועים של כ - 2.5 ס"מ על 2.5 ס"מ
13
בצלחת גדולה מפזרים אבקת סוכר, מגלגלים כל ריבוע פרי באבקת הסוכר ושומרים בקופסה סגורה היטב
14
הכמות המתקבלת - כ-36 ריבועים