1
לקלף את הבצל ולטגנו קלות.
2
לבשל את הבשר עם שתי העגבניות המגורדות, הפפריקה והפלפל כשעה וחצי עד שהבשר רך.
3
לרחוץ את הבמיה, לקלף את הראש שלה (בצורה סיבובית) ולייבשה
4
לחמם שמן במחבת ולטגן את הבמיה קלות. את הבמיה המטוגנת להוסיף לסיר הבשר המבושל, לבשל ביחד כחצי שעה ולהכניס לתנור בחום של 150 מעלות עד לקבלת גוון חום.
5
ניתן לאפות את התבשיל גם ללא הבשר, ואז מכינים את רוטב העגבניות מראש, מוסיפים את הבמיה המטוגנת ומכניסים לתנור.