דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

רכיבים ל4-6 מנות:
1 ורבע כוסות קמח תופח
2 בייצים
2 כפות סוכר
2 כפות שמן
3/4 [שלוש רבעים לא שלוש או ארבע כוסות] כוס חלב
מעט תמצית וניל או רום
ואפשר גם סירופ שוקולד או מייפל לא חובה...

אופן ההכנה

1
מערבבים בקערה את החומרים [לא לערבב גם סירופים! לא להיות מפגרים] עדיף קודם להוסיף לקערה את החומרים היבשים [כמו קמח סוכר...] ואחר כך את החומרים הרטובים.
2
אחר כך אחרי ערבוב ארוך [עד שרואים שאין גושים בכלל] מכינים מחבת בחום בינוני לא גבוה מדי כדי שלא ישרף הפנקייק או שלא יספיק להתבשל מבפנים,לוקחים מהבלילה ובאמצעות מצקת יוצקים למחבתהסימן לכך שצריך להפוך את הפנקייק הוא בועועת שמבצבצות בכל הפנקייק (לא רק באמצע). דקה אחרי שהופכים אפשר להוריד מהאש.
3
מקווה שאהבתםםם
המתכון נכתב ב-23/08/2008