דרגת קושי
4 / 5
כמות: 5 סועדים

מצרכים

5 כרעיים
5 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות
בצל קצוץ
3 שיני שום פרוסים
רבע כוס שמן
תבלינים: כפית מלח, כמה עלי טימין, 2 כפות רסק עגבניות,
רבע כפית כורכום,חצי כפית פלפל שחור ושליש כוס פטרוזיליה קצוצה.

אופן ההכנה

1
לוקחים כערה גדולה ושמים בה את השמן, רסק, בצל, תבלינים, כוס מים חמים ומערבבים היטב.
2
טובלים את הכרעיים ואת תפוחי האדמה ברוטב שערבבנו מקודם.
3
מניחים את הכרעיים ואת תפוחי האדמה במגשית אלומיניום, עוטפים בנייר אלומיניום את המגשית ומהדקים טוב,
4
ולאחר מכן מכניסים לתנור לשעה וחצי בחום גבוה.
5
מוציאים את נייר הכסף לאחר שעה וחצי ומכניסים לתנור שוב למשך 10 דקות.
6
לבסוף מוציאים ומוכן עוף בתנור עם תפוחי אדמה לחמישה!
7
בתאבון!
המתכון נכתב ב-23/08/2008