סלט תפוחי אדמה קלאסי עם גזר, אפונה ומלפפונים חמוצים, מתובל במיונז צמחי ומלח. מנה פשוטה וטעימה שמתאימה לכל אירוע או ארוחה קלה.
סלט תפוחי אדמה, קלאסי.
מצרכים
3 כפות מיונז צמחי (קליונז או מיונז טופו)
אופן ההכנה
1
קולפים את תפוחי-האדמה ואת הגזרים ומבשלים בסיר מים עד להתרככות הגזרים, כחצי שעה.
2
בעשר הדקות האחרונות של הבישול מוסיפים לסיר את האפונה. מסירים מהאש ומסננים.
3
חותכים את תפוחי-האדמה ואת הגזרים לקוביות, ומעבירים את הקוביות והאפונים לקערה. חותכים לקוביות גם את המלפפונים החמוצים ומוסיפים לקערה.
4
מתבלים במיונז הצמחי, במלח ובפלפל, מערבבים ומצננים במקרר.
המתכון נכתב ב-15/11/2024
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה