1
מטגנים את הבשר דקה במעט שמן חם, רק עד שהוא מאבד את צבעו האדום. מצננים.
2
מערבבים את הבשר עם קורנפלור ומטגנים בשמן עמוק.
3
מוסיפים בצלים, אגוזי קשיו ופלפל חריף פרוס גס.
4
מוסיפים שלוש כפות רוטב פלפלים חריף ורבע כוס מים רותחים.
5
מבשלים שתי דקות נוספות.
6
להכנת הרוטב טוחנים יחד פלפלים, שום ובצל ומטגנים במעט שמן.
7
מוסיפים דבש מהול בחצי כוס מים.
8
מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה באש נמוכה.
9
מוסיפים שומשום ומסירים מהאש!