דרגת קושי
4 / 5

מצרכים

150 גרם בשר בקר פרוס דק
שמן לטיגון
2 כפות קורנפלור
1 בצל פרוס לרצועות
1-2 בצלים ירוקים
2 כפות אגוז קשיו
חצי פלפל אדום חריף
לרוטב
2 פלפלים אדומים חריפים
10 שיני שום
1 בצל
שמן לטיגון
3 כפות דבש
1 כף שומשום

אופן ההכנה

1
מטגנים את הבשר דקה במעט שמן חם, רק עד שהוא מאבד את צבעו האדום. מצננים.
2
מערבבים את הבשר עם קורנפלור ומטגנים בשמן עמוק.
3
מוסיפים בצלים, אגוזי קשיו ופלפל חריף פרוס גס.
4
מוסיפים שלוש כפות רוטב פלפלים חריף ורבע כוס מים רותחים.
5
מבשלים שתי דקות נוספות.
6
להכנת הרוטב טוחנים יחד פלפלים, שום ובצל ומטגנים במעט שמן.
7
מוסיפים דבש מהול בחצי כוס מים.
8
מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה באש נמוכה.
9
מוסיפים שומשום ומסירים מהאש!
10
בתאבווון!
המתכון נכתב ב-24/08/2008