1
חותכים את הסטייקים לרצועות צרות וארוכות, כמו אצבעות
3
מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד לחצי שעה
4
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו במשך כמה דקות עד שהוא עשוי
6
להוציא בכף מחוררת את הבשר לצלחת, ולהכניס לשמן את הבצל הקצוץ
7
מטגנים את הבצל עד להזהבה יפה, מוציאים בכף מחוררת אל הצלחת בה נמצא הבשר
8
מתבלים את הבשר והבצל במלח (לא הרבה כי כבר הומלח פעם) פלפל ופפריקה לפי הטעם, ומערבבים היטב להתמזגות הטעמים
9
למחבת שעל האש מוסיפים את מרק העוף, היין, שן השום הקצוצה
10
מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך כמה דקות על אש גבוהה כדי לצמצם מעט את הרוטב
11
מדללים כף קורנפלור במעט מים, מערבבים ומוסיפים לרוטב במחבת כדי שיתעבה
13
מגישים פירה תפוחי אדמה או אורז
14
על יד זה את רצועות הבשר
15
ומלמעלה יוצקים את הרוטב וזהו!
16
מאוד טעים במיוחד הרוטב!