1
ממיסים במיקרו 400 גרם שוקולד מריר עם 150 גרם חמאה
2
מערבבים לתערובת חלקה ללא גושים
4
מבליעים פנימה במהירות 6 חלמונים, אחד אחרי השני
5
שופכים לתבנית 'טבעת הג'ל' של טאפרוור, או לכל כלי יפה אחר שיכול להכנס לפריזר, ושאחר כך ניתן לחלץ מתוכו את המעדן על צלחת הגשה במהופך. (תבנית סיליקון? תבנית אלומיניום עגולה חד פעמית שניתן יהיה לקרוע כדי לשחרר את השוקולד הקפוא?)
7
מכינים רוטב פירות יער. אני משתמשת בחבילות הקפואות הנמכרות במרכולים. הכי אני אוהבת פטל, אבל כל סוג הולך.
8
מפשירים את הפירות לגמרי, מוסיפים 50 גרם אבקת סוכר וכף ברנדי/ליקר ומערבבים היטב תוך מעיכה קלה במזלג
9
אם משתמשים בפירות חיים, מכינים מהם מחית בבלנדר, ומוסיפים לה את אבקת הסוכר והברנדי/ליקר. ניסיתי כמה פעמים עם תותים ויצא נהדר, למרות שלפטל יש טעם ייחודי יותר.
10
לפני ההגשה - ממיסים במיקרו 100 גרם שוקולד מריר + 50 מ"ל שמנת מתוקה.
12
הופכים את טבעת הג'ל (אם אין, אז בחייאת - תעשו טובה לעצמכם ותקנו, זה כל כך יפה לקינוחים וגם לעוד כמה שימושים שלא אפרט כרגע, אבל ממש חיוני שיהיה במטבח. ראיתי בחנויות, במחלקת הפלסטיקים, חיקויים לטאפרוור, אז לא חייבים להשקיע במשהו יקר..)
13
על צלחת הגשה רחבה, גדולה יותר מגודל הטבעת, שיישארו שוליים רחבים.
14
שופכים את הקרם על פני המרקיז, ונותנים לו לנזול לדפנות בצורה חופשית
15
מכינים את פירות היער, או מחית הפירות הטריים, ושופכים מסביב לטבעת, לכל ההיקף, על השוליים החיצוניים של הצלחת.
16
פורסים לפרוסות, ומגישים.
17
אם אין מספיק כמות סועדים שיחסלו בבת אחת את כל הדבר הטעים הזה, אז פורסים כמה פרוסות שצריך לתוך צלחות הגשה אישיות, מקשטים בקצת קרם שוקולד, ומסדרים את תערובת הפירות מסביב בצלחת האישית. ואז כל מה שנשאר חוזר למקרר. המרקיז - לפריזר, הקרם והפירות בקופסאות סגורות למקרר.