תמיד יש את הרוטב הזה שמתאים פשוט להכל, זה הרוטב הזה :)
מצרכים
בצל גדול
0.5 כפית זנגביל
מלח ופלפל
1 כוס סוכר חום רך
0.5 כפית סיידר תפוחים
5 עגבניות גדולולת ובשלות
1 כפית פלפל אנגלי
0.25 כפית ציפורן
0.25 כוס רוטב ווסטרשיר
אופן ההכנה
1
1. חותכים את העגבניות והבצל ומניחים במחבת גדולה. מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 40 דקות תוך כדי בחישה מפעם לפעם.
2
2. מעבירים את התבשיל לקערה ומצננים. מניחים במעבד מזון ומערבלים עד שהתערובת חלקה. שוב מביאים לרתיחה ומקררים מעט. מאחסנים בקנקנים או בקבוקים אטומים, במקום קר וחשוך עד ל-6 חודשים. לאחר פתיחה ניתן להשתמש עד חודש אחד.
3
מגישים עם אומצה, נקניק, נתחי בשר או כרוטב מעל בשרים קרים.