1
לשמן שתי תבניות - תבנית קפיצית מספ' 26 + תבנית נוספת 20*30 עבור הפירורים
2
מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים לבצק חלק
3
משטחים 2/3 של הבצק בתבנית העגולה ואת השליש הנותר בתבנית השניה
4
אופים את התחתיות בתנור שחומם ל - 200 מעלות, עד שמזהיב
5
מכינים את המלית: מערבבים את הגבינה עם הסוכר, מוסיפים את השמנת החמוצה וקליפת הלימון ומערבבים
6
מקציפים את השמנת המתוקה עם 3 כפות הסוכר לקצפת יציבה, מקפלים לתערובת הגבינה
7
יוצקים על הבצק האפוי בתבנית העגולה
8
את הבצק בתבנית המלבנית מפוררים לפירורים וזורים על העוגה
9
מכסים בניילון נצמד, נותנים להתקרר לילה במקרר