150 גרם חמאת תנובה קרה (חתוכה לקוביות)
500 גרם פטריות פרוסות (שמפניון, יער, פורטבלו וכו..)
1 גליל גבינת קולאז' מסוג פרומעז
1 מכל שמנת עמידה 38% מסדרת השף הלבן
תבנית טארט משומנת קוטר 26 ס"מ
3
1.מכינים את הבצק כמו במתכון טארט חציל ופטה (מתכון מס' 15)
5
1.קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות הפרוסות. מטגנים עוד כ- 3 דקות.
6
2.קוצצים 1/2 גליל פרומעז ומעבירים לקערה. מוסיפים פטריות, בצל, שמנת, ביצים וקמח ומערבבים.
7
3.טועמים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
8
4.יוצקים את תערובת הפטריות על הקלתית האפויה.
9
5.פורסים לפרוסות דקות חצי גליל פרומעז ומסדרים מעל הטארט.
10
6.אופים כ- 40 דקות ב-180 מעלות, עד שהטארט מתייצב.