1
מניחים בקערה את הכרעיים.
2
את תפוחי האדמה חותכים לאורכם ל-6 ומוסיפים לקערה.
3
את הפלפלים חותכים לרצועות ומוסיפים.
4
מוסיפים את השום הכתוש, מיונז, יין, אבקת מרק, פפריקה והפלפל השחור ומערבבים היטב.
5
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה עד שעתיים.
6
מוציאים את הקערה מהמקרר ומניחים את הירקות והעוף כשהעור כלפי מטה בתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף ומעל נייר אפייה.
7
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות, כעבור שעה להפוך את העוף ולהכניס לתנור לעוד חצי שעה!