דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

2 קופסאות שימורים של עגבניות מרוסקות של "טל" (800 גרם נטו כל אחת !)
4-5 פלפלים ירוקים חריפים , פרוסים דק
4-5 פלפלים אדומים יבשים קטנים (סודנים) חריפים
1 כף שום כתוש
1 כפית כמון (הכרחי !)
מעט מלח
מעט שמו לטיגון

אופן ההכנה

1
שופכים שמן לסיר (כך שיכסה את כל תחתיתו בגובה 1/4 ס´מ בערך).
2
מטגנים את השום מעט ומוסיפים את הפלפלים החריפים החתוכים לפרוסות דקות.
3
מוסיפים את תוכן קופסאות העגבניות המרוסקות פלוס המלח והכמון.
4
מבשלים עד לרתיחה, מקטינים את האש לאש קטנה ומבשלים בסיר סגור 1/2 2 עד 3 שעות תוך 3-4 ערבובים במשך הזמן הזה.
5
המטבוחה מוכנה כשהנוזלים התאדו כמעט לגמרי.
המתכון נכתב ב-07/01/2006