דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
45 דקות

מצרכים

לרוטב
70 גרם חמאת תנובה
8 עלי מרווה
מלח, פלפל שחור גרוס
1 שקית פתיתי פרמזן לפסטה

אופן ההכנה

1
. מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן, ממיסים במחבת חמאה מוסיפים עלי מרווה ומטגנים 4 דקות מוסיפים את הניוקי המבושלים. מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס ומקפיצים קלות.
2
2. מעבירים לצלחות אישיות, זורים פתיתי פרמזן ומגישים. מנה ל3 איש! בתיאבון
המתכון נכתב ב-07/09/2008