דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
50 דקות
זמן עבודה
50 דקות

מצרכים

שתיים וחצי כוסות קמח
שתיים וחצי כפיות אבקת אפיה
חצי כפית מלח
שתי כפות גבינת פרמזן מגורדת
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 עגבניות קטנות, מנוקות מגרעינים ונוזלים, קצוצות דק
1 כף בזיליקום טרי קצוץ דק
2 כפות רוטב פיצה קנוי
3/4 כוס חלב
חצי כוס שמן זית
2 ביצים

אופן ההכנה

1
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה
2
מוסיפים לקערה את המלח, גבינת הפרמזן, הבצל הירוק הקצוץ, העגבניה הקצוצה והבזיליקום הקצוץ,
3
מערבבים קלות
4
מכניסים לבלנדר את החלב, הביצים, רוטב הפיצה והשמן, ומעבדים לבלילה חלקה
5
חופרים גומה במרכז הקערה עם החומרים היבשים
6
שופכים לתוכה את הנוזלים ומערבבים במהירות
7
לערבב רק עד לקבלת עיסה אחידה, יש להמנע מערבוב יתר
8
משמנים קלות תבנית שקעים, ובעזרת כף ממלאים את השקעים בעיסה
9
הכמות מתאימה ל - 12 מאפינס גדולים
10
אופים בתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות כעשרים דקות
המתכון נכתב ב-09/09/2008