שתיים וחצי כפיות אבקת אפיה
שתי כפות גבינת פרמזן מגורדת
2 עגבניות קטנות, מנוקות מגרעינים ונוזלים, קצוצות דק
1 כף בזיליקום טרי קצוץ דק
1
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה
2
מוסיפים לקערה את המלח, גבינת הפרמזן, הבצל הירוק הקצוץ, העגבניה הקצוצה והבזיליקום הקצוץ,
4
מכניסים לבלנדר את החלב, הביצים, רוטב הפיצה והשמן, ומעבדים לבלילה חלקה
5
חופרים גומה במרכז הקערה עם החומרים היבשים
6
שופכים לתוכה את הנוזלים ומערבבים במהירות
7
לערבב רק עד לקבלת עיסה אחידה, יש להמנע מערבוב יתר
8
משמנים קלות תבנית שקעים, ובעזרת כף ממלאים את השקעים בעיסה
9
הכמות מתאימה ל - 12 מאפינס גדולים
10
אופים בתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות כעשרים דקות